Pamięć G.Skill pomaga osiągnąć OC pamięci DDR5-12000 w Core Ultra 9 285K

cyberfeed.pl 4 tygodni temu


G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., wiodąca na świecie marka wydajnych podkręcanych pamięci i komponentów do komputerów PC, z euforią ogłasza, iż ​​czterech ekstremalnych overclockerów – BenchMarc z USA, OGS z Grecji, Dreadzone z Australii i CENS z Niemiec pomyślnie przełamał barierę przetaktowywania DDR5-12000 przy użyciu pamięci G.SKILL DDR5. Czterech ekstremalnych overclockerów osiągnęło odpowiednio DDR5-12066, DDR5-12046, DDR5-12046 i DDR5-12042 dzięki konfiguracji chłodzenia ciekłym azotem (LN2), a wszystko to w oparciu o najnowszy procesor do komputerów stacjonarnych Intel Core Ultra 9 285K i ASUS ROG Maximus Z890 Płyta główna Apex.

DDR5-12000 to kamień milowy trudny do osiągnięcia dla społeczności zajmującej się podkręcaniem pamięci, ale dzięki niesamowitej wydajności podkręcania pamięci najnowszych procesorów do komputerów stacjonarnych Intel Core Ultra 200 z serii K, płyty głównej ASUS ROG Maximus Z890 Apex i najnowszej G.SKILL DDR5 pamięci, mamy nadzieję, iż do klubu DDR5-12000+ dołączy więcej overclockerów. Aby uzyskać więcej informacji na temat 4 wyników podkręcania pamięci, skorzystaj z poniższych łączy HWBOT:

Gratulacje dla ekstremalnych overclockerów BenchMarc, OGS, Dreazone i CENS za to historyczne osiągnięcie. Te ekstremalne rekordy podkręcania wymagały precyzyjnego dostrojenia, optymalnego zarządzania temperaturą i niezrównanej wiedzy specjalistycznej, dlatego nie możemy się doczekać kolejnych osiągnięć w zakresie podkręcania w przyszłości.

„Jesteśmy podekscytowani faktem, iż pamięć G.SKILL DDR5 osiągnęła poziom DDR5-12000” – powiedziała Tequila Huang, wiceprezes G.SKILL. „To osiągnięcie odzwierciedla nasze zaangażowanie w dostarczanie najnowocześniejszych produktów pamięci przeznaczonych dla entuzjastów podkręcania, poszukujących najwyższego poziomu wydajności. Pokazuje także niesamowity potencjał technologii DDR5 w miarę ciągłego zwiększania szybkości pamięci do granic możliwości”.



Source link

Idź do oryginalnego materiału